완자탕. 고기를 우린 육수에 튀긴 감자, 고기, 고기완자, 당면을 함께 넣고 끓인 음식. 고기는 조리하는 사람에 따라 양고기, 염소고기, 소고기등이 들어간다. 만토(꽃빵)와 함께 드시는것을 추천한다.
🍽️ 음식🏠 현지 맛: 3🌍 글로벌 맛: 2
🌍 다국어 정보
English
Hoichae
Wanjatang. A dish made with fried potatoes, meat, meatballs, and glass noodles, all boiled in a meat broth. Depending on the cook, the meat used can be lamb, goat, or beef. It's recommended to eat it with manto (flower bread).
Korean
호이채
완자탕. 고기를 우린 육수에 튀긴 감자, 고기, 고기완자, 당면을 함께 넣고 끓인 음식. 고기는 조리하는 사람에 따라 양고기, 염소고기, 소고기등이 들어간다. 만토(꽃빵)와 함께 드시는것을 추천한다.
Монгол хэл
Хуйцай
Бөөрөнхий махтай пүнтүүзтэй ногоотой шөл
한국어
호이채
완자탕. 고기를 우린 육수에 튀긴 감자, 고기, 고기완자, 당면을 함께 넣고 끓인 음식. 고기는 조리하는 사람에 따라 양고기, 염소고기, 소고기등이 들어간다. 만토(꽃빵)와 함께 드시는것을 추천한다.
🏷️ 관련 태그
English
carrot
Cellophane noodles
garlic
meat
onions
potato
salt