만두 우유차. 작은 만두(반시)와 우유(수테차)를 이용해 만든 만두국이다. 소금으로 간이된 우유로 인해 짭짜름하고 고소하다. 몽골인들은 피로를 풀기 위해 먹기도 한다.
🍽️ 음식🏠 현지 맛: 4🌍 글로벌 맛: 3
🌍 다국어 정보
English
Bansi-tae Chae
Dumpling milk tea. This dumpling soup is made with small dumplings (bansi) and milk (sutecha). The salted milk gives it a salty and savory flavor. Mongolians also enjoy it to relieve fatigue.
Korean
반시태 채
만두 우유차. 작은 만두(반시)와 우유(수테차)를 이용해 만든 만두국이다. 소금으로 간이된 우유로 인해 짭짜름하고 고소하다. 몽골인들은 피로를 풀기 위해 먹기도 한다.